Wij zijn Marketing D'r Bij

Wij zijn een online marketing bureau in Groningen.
Vanuit ons kantoor in Groningen verzorgen wij de online marketing voor jouw onderneming. Jouw online marketing uit handen geven aan Marketing D’r Bij verzekert jou van een vergroting van de naamsbekendheid, een betere uitstraling en een groei in het aantal klanten.

Bij online marketing komt veel kijken. Denk aan adverteren, social media en zoekmachine optimalisatie. Daar kan jij je druk om maken, of dat kan je door ons laten doen. Wij kunnen jou volledig ontzorgen. Samen kijken we naar de behoeftes van jouw onderneming om het naar een hoger niveau te tillen.

Warme leads gegenereerd
0 +
Jaar ervaring
0 +
Tevreden klanten
0 +

De strategie

Hoe gaan wij te werk?

We beginnen eerst met een gesprek waarin we de doelen van jouw onderneming duidelijk maken en elkaar leren kennen. Vervolgens zorgen wij voor een strategie die passend is bij de doelstellingen van jouw marketing. Met deze strategie gaan wij aan het werk om de beste resultaten voor jou te behalen. Wij rapporteren maandelijks transparant en eerlijk over onze werkzaamheden en resultaten. Ook willen wij altijd snel schakelen en vinden het daarom fijn om de lijnen met jou als opdrachtgever kort te houden.

Goed is niet goed genoeg

De beste resultaten

Bij ons draait het om het overstijgen van de norm en het voortzetten van wat anderen voor onmogelijk houden. We zijn er trots op dat we niet alleen het werk leveren, maar ook constant streven naar verbetering. 

Voor ons is een marketingstrategie meer dan alleen een vast concept; het is een voortdurende inspanning die nooit stopt. We blijven altijd zoeken naar manieren om te innoveren en ons te verbeteren.

Bij Marketing D’r Bij zijn we gepassioneerd over wat we doen en willen altijd beter worden. Kom bij ons en ontdek hoe we samen jouw marketingdoelen kunnen bereiken en jouw bedrijf naar nieuwe hoogten kunnen tillen.

Samenwerken

Wat wij belangrijk vinden

Resultaat

Snel schakelen

Transparantie

Google Reviews

Wat zeggen onze klanten

Wilmer S
Wilmer S
27/02/2024
Bedankt de hulp precies wat ik nodig had 🤝🏽
Bram R
Bram R
25/02/2024
Heeft mij fantastisch geholpen. Ik ontwerp het normaal zelf maar het door een professional te laten doen is toch wel de betere optie.
Infini Lux
Infini Lux
15/02/2024
Zeer tevreden, goede resultaten, korte lijnen, op naar succes
Joël Veenstra
Joël Veenstra
15/02/2024
Enorm behulpzaam bureau met een frisse blik op online marketing, aanrader!! Veel leads opgeleverd waar we veel uit hebben kunnen halen.
Fam vd Sanden
Fam vd Sanden
15/02/2024
Vakmensen die verstand hebben van alle aspecten van marketing. Zowel bij ons als klant en van de markt. Aanwinst!
Scroll naar boven