Social media beheer

Wij optimaliseren jouw social media naar een hoger niveau, waardoor je tijd vrij hebt voor andere belangrijke taken. Dit zorgt voor meer merkbekendheid.

Van likes naar leads

Social media uitbesteden

Je kent het vast: na een lange werkdag nog even een berichtje op social media plaatsen om je bedrijf te laten zien. Toch vreemd, waar blijven de likes? En waarom is mijn concurrentie veel succesvoller? Voor succes op social media is een sterke strategie, creatieve content en kennis van de laatste trends essentieel. Bij Marketing D’r Bij helpen we je bij het opbouwen van jouw merk op social media, zodat jij je kunt concentreren op andere bedrijfsaspecten. Onze ervaren social media managers staan altijd paraat om de beste resultaten uit jouw social media te halen.

Resultaat

Snel schakelen

Transparantie

Het bewezen stappenplan

Zo helpen wij jou met social media

#1 - Intake & onboarding

Samen bespreken we de doelen van jouw social media kanalen. Wat wil je graag bereiken?

#2 - Onderzoek & strategie

Wij doen onderzoek naar jouw kansen. Creatie van de content en optimalisatie van het profiel.

#3 - Uitvoeren & optimaliseren

We publiceren de content en monitoren de prestaties. We blijven optimaliseren voor het beste resultaat.

#4 - Rapport & herhalen

Maandelijks bespreken we het door ons gemaakte rapportage. Zo zie jij wat wij precies doen.

FAQ

Veelgestelde vragen

Moet ik zelf foto's/video's aanleveren?

Ja, wij vragen jou om een gedeelde map aan te maken en daarin beeldmateriaal met ons te delen. We starten vervolgens met het opstellen van jouw social media strategie. Aan de hand daarvan kunnen we aan de slag met het maken van relevante en interessante content. Hiervoor schrijven wij aansprekende teksten en die combineren we met het juiste beeldmateriaal.

Het enige wat we van je nodig hebben, is wat basis beeldmateriaal zodat we hiermee uit de voeten kunnen. Van het beeldmateriaal dat jij met ons deelt maken wij de content.

Wat zijn de voordelen van social media beheer uitbesteden?

Wanneer je begint met het beheren van je social media, zul je snel merken dat hier aardig wat tijd in gaat zitten als je het serieus wil aanpakken. Tijd is echter vaak een schaars goed, en je wilt die wellicht liever besteden aan andere aspecten van je bedrijf. Als je tot hier bent gekomen, begrijp je waarschijnlijk al waarom social media zo belangrijk is voor jouw bedrijf en welke voordelen het kan bieden.

Het uitbesteden van social media beheer heeft een eenvoudig voordeel: je profiteert van alle positieve effecten van social media zonder zelf tijd te hoeven besteden aan het beheren ervan. Op die manier kun jij je richten op de dingen die je leuk vindt en waar je goed in bent, terwijl wij ons bezighouden met het laten groeien van je online aanwezigheid.

Met onze expertise en toewijding zorgen wij ervoor dat jouw social media-accounts optimaal presteren en bijdragen aan het succes van je bedrijf. Dus waarom zou je kostbare tijd verspillen aan social media beheer als je het aan ons kunt overlaten?

Kan ik inzien wat er op mijn social media account geplaatst wordt?

Bij ons draait alles om het creëren van content die perfect aansluit bij jouw bedrijf. Om ervoor te zorgen dat dit gebeurt, stellen we graag een social media strategie op voordat we van start gaan. We begrijpen echter dat je graag een kijkje wilt nemen voordat de berichten daadwerkelijk worden geplaatst.

Daarom zorgen onze social media specialisten ervoor dat ze altijd vooruit werken. Op basis van jouw voorkeur kunnen we ervoor zorgen dat jouw berichten maandelijks of zelfs wekelijks voor je klaarstaan. Op die manier heb jij de mogelijkheid om een laatste check uit te voeren voordat de berichten live gaan. Zo blijft je social media account altijd gevuld met berichten die naadloos passen bij jouw bedrijf.

Werken jullie met vaste contracten?

Bij ons staat het creëren van langdurige samenwerkingen centraal, zonder ons te binden aan vaste contracten. We hechten waarde aan flexibiliteit en vertrouwen, daarom vragen we bij aanvang van onze samenwerking enkel een minimale toewijding van drie maanden.

Gedurende deze periode krijgen we de kans om elkaar beter te leren kennen, een sterke werkrelatie op te bouwen en de eerste resultaten voor jou te behalen. Deze tijd stelt ons in staat om te bepalen of onze samenwerking goed is en of we samen kunnen groeien.

Wat kost social media beheer?

Bij het bepalen van de kosten voor social media beheer, kijken we naar jouw specifieke doelstellingen. Elke doelstelling is uniek en vereist verschillende inspanningen om te bereiken. Daarom kan de tijd en energie die nodig is om jouw doelen te behalen variëren.

Om je een duidelijk en nauwkeurig antwoord te kunnen geven op deze vraag, willen we graag met je in gesprek gaan over het social media beheer van jouw bedrijf. Tijdens dit gesprek kunnen we jouw doelen bespreken en bekijken hoe wij je kunnen helpen om ze te bereiken.

Succes met social media

Wat zijn mogelijke resultaten?

Scroll naar boven