Social advertising

Wij zorgen voor geweldige resultaten met adverteren terwijl jij doet waar jij goed in bent. Nieuwe sollicitanten of klanten nodig? Wij regelen het!

Doelgerichte resultaten

Online advertenties

Van adverteren op social media wordt vaak gedacht dat het alleen goed is voor het bereiken van veel mensen in een korte tijd of het adverteren van producten van een webshop. Toch is het veel meer dan dat. Zo kun je leads verzamelen voor bijvoorbeeld je vacature of ervoor kiezen om op een meetbare manier je merkbekendheid te vergroten.

Met een heldere strategie en de combinatie met social media beheer is goed resultaat onvermijdelijk.

Wij ontzorgen onze klanten maandelijks volledig op het gebied van online adverteren. Dit houdt in dat we campagnes creëren, analyseren en optimaliseren. Zo zorgen we ervoor dat jij jouw doel behaald: meer klanten, sollicitanten of verkeer.

Resultaat

Snel schakelen

Transparantie

Het bewezen stappenplan

Zo helpen wij jou met adverteren

#1 - Intake & onboarding

Samen bespreken we de doelen van jouw online marketing. Wat wil je bereiken?

#2 - Onderzoek & strategie

Wij doen onderzoek naar jouw concurrentie en kansen. Plan voor het maximale resultaat.

#3 - Uitvoeren & optimaliseren

We starten met de campagnes en blijven ze optimaliseren voor de beste resultaten.

#4 - Rapport & herhalen

Maandelijks bespreken we het door ons gemaakte rapportage. Zo zie jij wat wij doen.

FAQ

Veelgestelde vragen

Moet ik zelf foto's/video's aanleveren?

Ja, wij vragen jou om een gedeelde map aan te maken en daarin beeldmateriaal met ons te delen. We starten vervolgens met het opstellen van een strategie. Aan de hand daarvan kunnen we aan de slag met het maken van de juiste campagnes. Hiervoor schrijven wij converterende teksten en die combineren we met de juiste content.

Het enige wat we van je nodig hebben, is wat basis beeldmateriaal zodat we hiermee uit de voeten kunnen. Van het beeldmateriaal dat jij met ons deelt maken wij de content.

Wat zijn de voordelen van advertenties uitbesteden?

Wanneer je begint met adverteren via social media, zul je snel merken dat hier aardig wat tijd in gaat zitten als je het serieus wil aanpakken. Tijd is echter vaak een schaars goed, en je wilt die wellicht liever besteden aan andere aspecten van je bedrijf. Ook kan het zijn dat je er niet uitkomt, want als je het echt goed wil doen is het vrij ingewikkeld.

Het uitbesteden van jouw advertenties heeft een eenvoudig voordeel: je profiteert van alle positieve effecten van adverteren via social media zonder hier zelf tijd aan te hoeven besteden. Op die manier kun jij je richten op de dingen die je leuk vindt en waar je goed in bent, terwijl wij ons bezighouden met het binnenhalen van klanten en/of sollicitanten.

Met onze expertise en toewijding zorgen wij ervoor dat jouw advertenties optimaal presteren en bijdragen aan het succes van je bedrijf. Dus waarom zou je kostbare tijd verspillen aan adverteren als je het aan ons kunt overlaten?

Wat houdt het uitbesteden van Facebook advertenties in?

Het uitbesteden van Facebook-advertenties betekent dat je de volledige verantwoordelijkheid voor de planning, creatie, plaatsing en monitoring van je advertentiecampagnes toevertrouwt aan een gespecialiseerd team, zoals Marketing D’r Bij. Wij staan voor je klaar om je te helpen bij het ontwikkelen van een doeltreffende strategie, het creëren van pakkende advertenties, het nauwkeurig instellen van je doelgroep targeting, en het meten van de resultaten.

Met onze expertise en toewijding zorgen wij ervoor dat jouw Facebook-advertenties optimaal presteren en bijdragen aan het behalen van jouw marketingdoelen. Door het uitbesteden van je Facebook-advertenties kun je je concentreren op andere belangrijke aspecten van je bedrijf, terwijl wij ons richten op het maximaliseren van je online zichtbaarheid en het genereren van waardevolle resultaten.

Werken jullie met vaste contracten?

Bij ons staat het creëren van langdurige samenwerkingen centraal, zonder ons te binden aan vaste contracten. We hechten waarde aan flexibiliteit en vertrouwen, daarom vragen we bij aanvang van onze samenwerking enkel een minimale toewijding van drie maanden.

Gedurende deze periode krijgen we de kans om elkaar beter te leren kennen, een sterke werkrelatie op te bouwen en de eerste resultaten voor jou te behalen. Deze tijd stelt ons in staat om te bepalen of onze samenwerking goed is en of we samen kunnen groeien.

Wat kost het uitbesteden van advertenties?

Bij het bepalen van de kosten voor het uitbesteden van jouw advertenties, kijken we naar jouw specifieke doelstellingen. Elke doelstelling is uniek en vereist verschillende inspanningen om te bereiken. Daarom kan de tijd en energie die nodig is om jouw doelen te behalen variëren.

Om je een duidelijk en nauwkeurig antwoord te kunnen geven op deze vraag, willen we graag met je in gesprek gaan over de doelstellingen van jouw bedrijf. Tijdens dit gesprek kunnen we jouw doelen bespreken en bekijken hoe wij je kunnen helpen om ze te bereiken.

Succes met online adverteren

Wat zijn mogelijke resultaten?

Scroll naar boven